Hier kun je je ervaring met een consult/sessie delen/Here you can share your experience of a consultation/session

Hoe heb je je consult/sessie bij mij ervaren? Wat zijn de inzichten die je hebt opgedaan en zou jij mij aanraden aan anderen? Ook feedback is van harte welkom! Laat het me weten!

How did you experience my consultation/session? What are insights you received and would you advise me to others? Feedback is very welcome as well! Let me know!

 

 

22 gedachten over “Hier kun je je ervaring met een consult/sessie delen/Here you can share your experience of a consultation/session”

 1. Begin december 2022 had ik een consult bij Ilona. Ze komt echt snel tot de kern en het is net of je elkaar kent. Heel vertrouwd gevoel. Ik heb er veel aan gehad. Ilona, jouw humor en positieve inslag zijn geweldig! Liefs Danielle

 2. Ik heb met Ilona een consult gehad. O wat had ze het goed. Ze wist niets van mij of mijn situatie, maar vertelde me dingen die ik net zo ervaren had als zij beschreef. Ze heeft me inzichten gegeven om ermee om te gaan. Ze was lief en medelevend in het gesprek en vooral eerlijk. Het gesprek liep wat uit, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Ga nog een keertje een consult met haar doen, Ilona ben je nog steeds dankbaar voor je raad, Je bent een toppertje

 3. Open, toegankelijk, to the point, humor, duidelijker dan duidelijk.
  Maar lieve Ilona Zuidema dat ben je ook in je
  ” optredens”🎥🎞📽🎬

 4. Vorige maand had ik een consult bij Ilona. Zoals ze zelf ook aangeeft, komt ze inderdaad vrijwel direct tot de kern en begrijpt ook precies wat je bedoelt, ook al kun je dat zelf niet eens zo goed onder woorden brengen omdat het ook om een bepaald gevoel gaat. Ze heeft mij geweldig geholpen met haar inzichten en raadgevingen/tips en ik hield aan het gesprek een heel positief gevoel over. Het was ook heel vertrouwd, alsof je met een bekende praat. Voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar!

 5. Het is al even geleden, maar het was geweldig, straight to the point, geen loze beloftes, gewoon eerlijk en recht doorzee. Niks is nog uitgekomen van wat er verteld is, maar we weten allemaal dat de tijd nooit te plannen is, ik heb er wel veel in gehad zodat ik veel los kan laten en meer moet vertrouwen!

  1. Dank je wel Chantal voor je reactie! Klopt dat tijd moeilijk te voorspellen is, maar fijn dat je veel aan mijn sessie hebt gehad! Lieve groet, Ilona

 6. Ik had afgelope.n dinsdag een consult bij Ilona. Ze kwam inderdaad erg snel to the point. Wat een bijzondere ervaring die me echt raakte. Wat een fijne ervaring en wat een lueve warme dame ben je Ilona.
  Nogmaals super bedankt. I

  1. Wat lief Lianne! Dank je wel voor je reactie en door jouw suggestie is dit artikel er ook gekomen. Dus echt heel erg bedankt daarvoor! Lieve groet, Ilona

 7. In mei een consult gehad, Wat zit jij er goed bij Ilona ❤️ komt snel to the point en heb er heel erg veel aan gehad.
  Fijn ook die tips en tricks , het maakt je echt bewust.

  Dank je wel en tot.een volgende.

 8. Ik heb 2 x een consult geboekt met Ilona.
  Ze wist precies mijn pijnpunten te benoemen en ze had goede adviezen voor me. Ze kijkt met een hele heldere blik en ze is vooral eerlijk. Haar no nonsense manier van communiceren maakt dat alles heel helder voor me was. Ook luister ik elke dag naar haar video’s van ware kracht. Die hebben me de afgelopen jaren weg geholpen.

  1. Dank je wel Will Therèse voor je lieve reactie! Ik ben heel blij dat ik je op deze manier kon ondersteunen met de sessies en dat mijn video’s je helpen. Lieve groet, Ilona

 9. Hoi Ilona, ik heb ook een consult met jou gehad. Je hebt erg de tijd voor me genomen en kwam snel tot de kern. Je hebt me op dat moment even de ruggengraat gegeven die ik even miste. Ik heb er veel aan gehad. Dankje wel. Liefs

 10. Het gesprek dat ik had met jou, Ilona, heb ik als zeer prettig ervaren. Bedankt voor jouw directheid, heldere blik en het delen van onze ervaringen. Ik heb écht iets aan je adviezen en voel me gesterkt in wat ik zelf al aanvoelde. Het nog meer mogen vertrouwen op mijn intuïtie en daarvoor de tijd te nemen heb je me duidelijk meegegeven. Daar kan ik mee verder. Dank je wel!

  1. Wat ongelooflijk lief dat je de tijd hebt genomen om deze reactie achter te laten lieve Alma! Heel erg bedankt! Lieve groet, Ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *