Hoe vind ik een nieuwe liefde? kaartlegging

Hoe vind ik een nieuwe liefde kaartlegging ziet er zo uit! Ik ben zelf single en op zoek naar een nieuwe liefde. Eens kijken of ik daar aan toe ben!

Kaart 1 beschrijft de periode achter je: de Gehangene

Deze man hangt ondersteboven aan een houten kruis met een aureool van stralend licht. Ik heb stil gestaan. Ik ben al jaren alleen. De laatste tijd zie ik in dat ik daar zelf een cruciale rol in speel en onbewust zorg dat ik niemand aantrek. Ik ben bang gekwetst te worden en heb mezelf afgesloten. De afgelopen tijd is daar verandering in gekomen en zie ik alles vanuit een ander gezichtspunt. Ik voel dat er beweging in mijn leven komt op dat vlak en dat ik mezelf meer open in plaats van mezelf afsluit.

Kaart 2 laat zien wat deze periode voor je heeft betekend: de Hogepriesteres

Deze periode heeft mij de mogelijkheid gegeven echt contact met mijn intuïtie te maken. Ik ben gaan luisteren wat er diep in mij speelt en wat me tegenhoudt om een relatie aan te gaan. De Hogepriesteres staat voor op jezelf zijn, naar jezelf luisteren. Dromen met betekenissen, het onbewuste dat naar voren komt. De afgelopen tijd heeft mij zoveel inzicht gegeven in mezelf en hoe ik in het leven sta. Het is een eye opener geweest. Een belangrijke periode.

Kaart 3 waar je op dit moment staat en of je eraan toe bent om een nieuwe relatie aan te gaan: Staven 7.

Helaas geeft deze kaart mij het gevoel dat ik er nog niet helemaal klaar voor ben. Op de kaart zie je een man met een staf in zijn hand die aangevallen wordt door meerdere staven. Het is een kaart die aangeeft dat je voor jezelf mag staan en bereid moet zijn om terug te slaan. Een gevechtskaart wat mij het gevoel geeft dat ik niet open sta voor een relatie. Ik heb tijd nodig mezelf goed neer te zetten om echt een relatie aan te trekken die bij me past. Ik heb in het verleden meegemaakt dat ik me teveel aanpas. Het is tijd mijn eigen weg te gaan, dan zal ik vanzelf iemand aantrekken die daarbij past!

Kaart 4 en 6 wat je het beste kunt doen: Bekers 2 en Bekers 3.

Het zijn bekerskaarten! Heel toepasselijk want bekers staan voor het element water, je gevoel en liefde! Ik mag eerst mezelf helen. Bekers 2 kan staan voor een liefdesrelatie maar in dit geval is het een advieskaart. Het is belangrijk dat ik alle delen van mezelf durf te ervaren en mezelf zo heel op een diep niveau. Alle kwetsingen en verdriet die ik met me meedraag, mag gevoeld en erkend worden. Bekers 3 staat voor plezier maken, lol hebben. Iets dat ik zeker kan gebruiken in mijn leven. Ik heb moeite echt te genieten in het leven. Dansen, levend voelen. Het is zo belangrijk voor me!

Kaart 5 en 7 wat je beter niet kunt doen: Zwaarden 9 en Zwaarden 2.

Twee Zwaardenkaarten. Zwaarden staan voor het element lucht. De ratio en het denken. Zwaarden 9 laat iemand zien die rechtop in bed zit. Een kaart van nachtmerries, in je hoofd zitten en kritisch naar jezelf en anderen zijn. Het is tijd dat ik dat loslaat en mijn gevoel toe laat. Deze kaart staat namelijk ook van het uiten van je gevoel, een emotioneel schoonmaakproces. Zwaarden 2 staat voor twijfel, niet weten wat ik wil en mezelf afsluiten van mijn intuïtie en gevoel (op de kaart afgebeeld als het water op de achtergrond waar de vrouw niet bij kan). Heel duidelijk is het tijd om uit dat hoofd te stappen. Ga naar je gevoel, laat die kritische stem los en die twijfel!

Kaart 8 de uitkomst die je mag verwachten als je het advies opvolgt: Pentagrammen 2.

Op deze kaart staat een man die twee pentagrammen vasthoudt in de vorm van een lemniscaat. Een eeuwigdurende beweging. Ik mag verwachten dat ik speelser in het leven zal staan en in de liefde. Ik ben meer in staat ermee om te gaan en me te openen voor de beweging. Ik houd niet meer vast aan bepaalde dingen en zie wel wat er op mijn pad komt. Wat een hele goede houding is om iemand aan te trekken.

Uit de kaartlegging blijkt dat ik veel heb geleerd van mijn single periode (de Gehangene). Ik ben daardoor in contact gekomen met mijn intuïtie en mijn diepere gevoelens (de Hogepriesteres). Ik sta nog niet open voor een relatie omdat ik eerst goed voor mezelf moet staan (Staven 9). Wat wil ik wel en niet in een relatie? Hoe zorg ik ervoor dat ik mezelf niet aanpas? Het is belangrijk dat ik mezelf heel door alle delen in mezelf te voelen en ervaren (Bekers 2) en ga genieten van het leven (Bekers 3). Plezier maken en in beweging komen. Vooral die kritische stem in mezelf tot zwijgen brengen (Zwaarden 2) en niet meer doordraaien in mijn hoofd (Zwaarden 9). Dan zal ik speelser in het leven komen te staan en open voor wat er in de liefde naar me toe kan komen (Pentagrammen 2).

2 gedachten over “Hoe vind ik een nieuwe liefde? kaartlegging”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *