De toekomst staat niet vast!

Het is heel belangrijk om te realiseren dat de toekomst niet vaststaat. Het is afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt, de keuzes die anderen maken en de situaties die je tegenkomt in je leven en dat van een ander. Het is jouw recht om te leven zoals je zou willen leven.

Mensen verwachten vaak van mij dat ik de toekomst voorspel. Dat doe ik niet. Ik kan energieën aanvoelen en patronen ontdekken zodat ik aan kan geven waar het zeer waarschijnlijk heen zal gaan. Je kunt dan bewust kiezen om het te laten gebeuren of bewust kiezen andere keuzes te maken.

Tijd is heel moeilijk te voorspellen, daarom vind ik het belangrijker om aan te geven welke inzichten nodig zijn om iets te laten gebeuren. Stel je wilt al heel lang een liefdesrelatie. Je bent al een tijdje alleen. In een kaartlegging kan duidelijk worden waarom. Misschien zit je teveel in je hoofd of heb je kwetsingen opgelopen in het verleden die je niet hebt verwerkt. Het is dan belangrijk hiernaar te gaan kijken en dit te transformeren. Zo zal je energie weer openstaan voor een nieuwe partner. Je kunt namelijk niets forceren als je er zelf niet klaar voor bent.

Een kaartlegging geeft je mogelijkheden en kan je laten zien wat er zou gebeuren als je bijvoorbeeld een bepaalde keuze maakt. Je zit met twee banen waar je uit moet kiezen, dan kan een kaartlegging laten zien waar je meer op je plek bent. Beide banen hebben een bepaalde energie en uit de kaarten blijkt of dat overeen komt met jouw energie. Zo kun je gericht kiezen welke baan beter bij je zou passen.

Dat is namelijk de kracht van de tarotkaarten. Ze geven de energie weer van jezelf en de situatie waarin je je bevindt op heldere wijze. Wil je bewuste keuzes maken, dan is dat juist wat je nodig hebt! Maar houdt in je achterhoofd dat niets vaststaat. Alles is energie en continu in beweging! Het staat en valt met de keuzes die jij maakt in je leven! Wees je daarom heel bewust van de keuzes die je maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *