Relatielegging voor mezelf voor mijn bewuste en onbewuste!

Opeens vatte ik het idee op om een relatielegging toe te passen op mijn eigen bewuste en onbewuste. Liggen ze ver uit elkaar en wat speelt er in mijn onbewuste? Je kunt zo creatief zijn als je zelf wilt met tarotkaarten. Dat is juist zo bijzonder!

Kaart 1 is de situatie zoals die nu is tussen mijn bewuste en mijn onbewuste: Staven 2.

Er is sprake van wantrouwen. Waarschijnlijk kijk ik wat wantrouwend naar mijn onbewuste! Heb ik echt wat in gang gezet de afgelopen tijd of staat alles stil? Er is geen vertrouwen en er lijkt geen beweging in te komen.

Kaart 2 is hoe ik bewust met mijn bewustzijn erin sta: Staven 3.

Ik wacht bewust af hoe mijn onbewuste gaat reageren. Wat er gemanifesteerd gaat worden in mijn leven. Ik kijk net als de man op de kaart toe hoe alles naar mij toe zal komen. Ik heb dingen in gang gezet en wacht rustig af.

Kaart 3 hoe bewust mijn onbewuste is: Aas van Staven.

Het klinkt een beetje vreemd om te zien hoe bewust mijn onbewuste is, maar het gaat er om wat er in mijn onbewuste aan de gang is. Wat gebeurt er? Er vindt een nieuw begin plaats op het gebied van mijn passie en energie. De zaadjes die ik heb gezaaid, bloeien op. De afgelopen tijd ben ik juist bezig geweest met waar ik blij van word, waar ik van geniet. Mijn onbewuste is er mee aan de slag en zal meer gaan manifesteren op dat gebied voor mij!

Kaart 4 is hoe ik innerlijk sta tegenover mijn onbewuste: Pentagrammen 9.

Een hele mooie kaart die aangeeft dat ik ook op innerlijk vlak rustig afwacht wat er uit mijn onbewuste gemanifesteerd gaat worden. Ik voel me innerlijk rustig en tevreden zoals de vrouw op de kaart. Genietend van haar tuin. Ik geniet ook van mijn leven en voel me goed!

Kaart 5 is hoe mijn onbewuste zich innerlijk voelt: Aas van Pentagrammen.

Opnieuw een Aas en dat betekent wederom een nieuw begin. Onbewust ben ik bezig mijzelf opnieuw neer te zetten en een concreet nieuw begin te maken op mijn manier. Het is een hele mooie kaart en een mooie bevestiging dat ik op de goede weg zit. Meer vertrouwen mag ik hebben in mijzelf!

Kaart 6 hoe mijn bewuste houding is naar buiten toe: Aas van Zwaarden.

Een Aas wat staat voor een nieuw begin en ditmaal op mentaal gebied. Ik zit vol ideeën en ga er daadwerkelijk mee aan de slag. Ik heb inspiratie en volg die ook. Gewoon uitproberen en zien waar het schip strandt. Het geeft een heerlijk gevoel dat ik mijn inzichten vertrouw en volg!

Kaart 7 hoe staat mijn onbewuste er in naar mij toe (dat is natuurlijk naar buiten toe treden omdat het in mijzelf plaats vindt!): de Toren.

Deze kaart is heel toepasselijk. Ik voel ook een onrust in mij, een diepe angst. Oude zekerheden laat ik nu los door echt een nieuw begin te creëren waardoor mijn onbewuste ook wat angstig is. Het onbewuste houdt natuurlijk vast aan bekende dingen tot we ver genoeg zijn om het echt los te laten en ervaren dat nieuwe dingen ons veel meer kunnen brengen qua groei. Het is het loslaten en de tussenfase die voor angst zorgt. Ik weet dat ik loslaat, maar weet niet wat ik ervoor terug krijg.

Als ik zo mijn kaartlegging zie, ben ik echt bezig bewust als onbewust om mijn leven nieuwe vorm te geven. Dit wekt angst op vanuit mijzelf want ik stap uit mijn comfortzone. De kaarten bevestigen dat mijn onbewuste echt bezig is om nieuwe vormen te laten manifesteren en mijn ambivalente houding naar mijn onbewuste (Staven 2) mag ik echt loslaten. Ik mag vertrouwen dat het vanzelf komt. Dit voel ik ook al bewust en innerlijk omdat ik rustig afwacht!

2 gedachten over “Relatielegging voor mezelf voor mijn bewuste en onbewuste!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *